Michael Paouris' Team

Forum Replies Created

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Private: Βίντεο του Μιχάλη Παούρη #2517

  Κυριε Stergios Loustas,

  καταλαβαίνετε ότι δε σας απαντήσαμε διότι εκτός από προσβλητικά, είναι άστοχα όλα όσα είπατε.

  Όλα τα βίντεο που υπάρχουν εδώ, είναι gypsy. Εκτός από 3 τα οποία ναι ήταν λάθος αλλά δεν σας προσέβαλαν. Μουσική είναι, χαλαρώστε λοιπόν και ρίξτε τους τόνους σας.

  1 Donna Lee

  2 Le Reve

  3 Minor Swing (με trio Rosenberg)

  4 For Sephora (με trio Rosenberg)

  5 My good boy

  6 Behind The Window

  7 Manos (Fusion)

  8 Technique – speed & emotion (Fusion – World)

   

  Όπως βλέπετε από τα 8 τα 3 ήταν εκτός του forum. Προφανώς και ψάχνετε αφορμή εκδήλωσης της…..αντιπάθειας αλλά απαιτούμε λίγο σεβασμό.

  Αν θέλετε διαγράψτε μας. Εσείς έχετε πρόβλημα με εμάς.

  Με τον φίλο “elias”, γιατί συζητούσαμε εντός του ευγενικού πλαισίου? Σκεφτείτε..

  Υ.Γ. “Είναι καλό παιδί.” Δεν ήταν δική μας φράση κύριε αλλά αυτό που λέγεται ανάμεσα στον χώρο της μουσικής και των μελών του φόρουμ και μας το ανέφερε ο φίλος “elias”. Εμείς απλά το επιβεβαιώσαμε, γιατί έτσι είναι. Δεν επανέρχομαι.  Αν δεν αντέχετε τις αναφορές στον κ. Παούρη, παραδεχτείτε το δημοσίως και απλώς διαγράψτε μας, χωρίς περιττές κορώνες.

   

  Με εκτίμηση,

  Michael Paouris’ Team

   

  in reply to: Private: Βίντεο του Μιχάλη Παούρη #2468

  Κατάλαβα ακριβώς τον τρόπο που γράφετε και όλα ΟΚ. 🙂 Φυσικά και υπάρχουμε στο χιούμορ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!

  Να λοιπόν κάτι σχετικό…

  Jazz guitar…. “Behind The Window” !

  Για πρώτη φορά ο Μίμης Πλέσσας σε σύνθεση άλλου καλλιτέχνη και ΟΧΙ σε κάποια διασκευή… Μια από τις συμμετοχές στο δεύτερο δίσκο του Μιχάλη Παούρη.

  “Behind The Window”

  Composer: Michael Paouris

  New double album “DISHARMONY” !

   

  Καλή ακρόαση!

  Με εκτίμηση,

  Michael Paouris’ Team

  in reply to: Private: Βίντεο του Μιχάλη Παούρη #2464

  Μην εναντιώνεστε κύριε. Θα σας παρακαλούσα να μιλάμε με υγεία λόγου και καθαρότητα πνεύματος. Ειδικά όταν γνωρίζετε ότι εμείς απλά και μόνο τον αντιπροσωπεύουμε καθώς χειριζόμαστε κάποια από τα προφίλ του. Σας ευχαριστούμε όμως για την πληροφορία του ότι ο κ. Παούρης είναι άνθρωπος του ήθους. Αν θέλετε τη γνώμη μας, έτσι είναι. Απλός και Ευγενέστατος  κάτι που δύσκολα το συναντά κανείς στις μέρες μας. Έχετε δίκιο για το ποστ μου. Ήταν μια λάθος επιλογή λόγω του Fusion. Δεν ήταν όμως προσβλητικό για το site. Κάθε άλλο…

  Η μουσική του είναι διαφορετική των γούστων σας. Όχι απαίσια… 🙂

  Έχει γύρω στους 50.000 φανς σε όλο τον κόσμο…. Έτσι τουλάχιστον δείχνει το tour.

  Μακάρι να δούμε κινήσεις σαν του κ. Παούρη και από άλλους με κύριο πυρήνα και στόχο, την Μουσική.

  Al Di Meola, Trio Rosenberg κλπ ήταν και είναι κάτι άπιαστο για Έλληνα μουσικό…..κι όμως έγινε. 4 -5 φορές με τον Di Meola και άλλες με τους Rosenberg εντός και εκτός. Και όλο αυτό έγινε με μπουζούκι… Είδατε τι λένε όλοι αυτοί για τον κ. Παούρη. Οπότε, το αν παίζει σωστά, κρίνεται και κρίθηκε από τους καλύτερους του πλανήτη. Δεν είναι κάτι προς συζήτηση το αν παίζει σωστά. Είμαστε σαφώς λίγοι μπροστά στο Stochelo ή τον Meola… Αυτό άλλωστε δείχνει η θέση μας.  Πληκτρολόγιο και ποστ…. 🙂 ! Οι υπόλοιποι μιλούν με τα όργανα τους… Άξιοι!

  Με εκτίμηση,

  Michael Paouris’ Team

  in reply to: Private: Βίντεο του Μιχάλη Παούρη #2461

  Δυστυχώς δεν μπορούμε να σας απαντήσουμε, εμείς, μουσικά αλλά ο ίδιος ο κ. Παούρης. Θα του μεταφέρουμε την άποψή σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αγαπά τη Μουσική και θέλει να μοιράζεται τις γνώσεις του… Το σεμινάριο που οργανώσαμε στα PROVA MUSIC STUDIOS ήταν Sold Out και ήρθαν από όλες τις μεριές της Ελλάδας (Κύπρος, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Μυτιλήνη, Άμφισα, Ιτέα, Αττική κλπ.) και εκεί καταλάβαμε το τι συμβαίνει από τα πρόσωπα των συμμετεχόντων…. Πιανίστες, Κρουστοί, Κιθαρίστες και Μπουζουκίστες ήρθαν για να ακούσουν τον κ. Παούρη να μιλά για κάτι “πάνω” από τις νότες και “πίσω” από αυτές. Έτσι έλεγαν…. Εμείς είμαστε στην ομάδα παραγωγής του και μουσικά δεν απαντούμε.. Αλλά τα πρόσωπα αυτών των ανθρώπων ηλικίας 15 – 55 (Πτυχιούχοι οι περισσότεροι από 18 και άνω) ήταν, “όλα τα λεφτά”. Όλοι έλεγαν ότι τους άνοιξαν δρόμοι καινούργιοι….Οπότε προφανώς ξέρει τι κάνει χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να αρέσει σε όλους. Αλλά ξέρει και αυτό είναι σίγουρο αλλά και υγειές.

  Δεν παίζει Bebop ο κ. Παούρης ούτε swing. Το μεγαλύτερο μέρος των συνθέσεων του είναι Fusion…. και όλες οι παρτιτούρες από εκείνον… Κάτι που για μπουζουξή πολύ δύσκολο…Το ξέρετε. Ήδη ετοιμάζει τον τρίο δίσκο του και το δεύτερο βιβλίο του…. Άντε να δούμε. Θα σας ενημερώσουμε.

  Να είστε καλά και σας ευχαριστούμε πολύ.

  Με εκτίμηση,

  Michael Paouris’ Team

   

  in reply to: Βίντεο του Μιχάλη Παούρη 2 #2419

  Michael Paouris’ Team

  in reply to: Private: Βίντεο του Μιχάλη Παούρη 3 #2416

  Ένα ακόμη κομμάτι που έπαιξε ο Μιχάλης με τους Rosenberg…

  Έγινε χαμός πραγματικά!

   

  Michael Paouris’ Team

  in reply to: Βίντεο του Μιχάλη Παούρη 2 #2411

  in reply to: Βίντεο του Μιχάλη Παούρη 2 #974

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
TOP