Καλώς ήρθατε στο φόρουμ!

Forums Γενικά Καλώς ήρθατε στο φόρουμ!

Viewing 20 posts - 1 through 20 (of 20 total)
  • Author
    bbadmin
    Member

Σε αυτό το topic μπορείτε να συστηθείτε!

Stergios Loustas
    Moderator

Καλή μας αρχή λοιπόν!

Εύχομαι το forum να βοηθήσει όσους αγαπάμε την Gypsy Jazz να έρθουμε πιο κοντά, να ανταλλάξουμε γνώσεις και ιδέες, ώστε τελικά να φτάσουμε στο ζητούμενο, που είναι να παίρνουμε όσο πιο πολύ χαρά γίνεται μέσα από την ενασχόλησή μας με τη μουσική.

Επίσης, εύχομαι το site αυτό να μεγαλώσει την οργανωτική μας δύναμη.

Πρόσω ολοταχώς για το 2ο Djangofest!

Στέργιος

Pan
    Member

Καλησπέρα, είμαι ο Πάνος και τώρα που έγινε τζίπσυ τζαζ τζι αρ φόρουμ είμαι καλά!!

Μπράβο στον Στέργιο και στον “bad admin” για την προσφορά στην σκηνή που γιγαντώνεται!!

Πάμε για Djangofest the 2nd!

Παν

Χαιρετω ολα τα γυφτακια εδω μεσα !
    Ειμαι ο Αντωνης και ειμαι καλα…
    Μπραβο Θαναση – Στεργιο, εξαιρετικη φαση !
    (τα καταφερα τελικα…)

mandas
    Member

γεια και απο εμενα ρε παιδες.καλη φαση που βαλαμε μια στεγη πανω απ’το κεφαλι μας…μπραβο στους μαστορες.οσο γiα το δευτερο djangofest….για να δουμε…

sasas
    Member

Γειά κι από μένα. Εύχομαι σύντομα να μιλάμε για τενοντίτιδες κτλ από το παίξιμο. Τα λέμε.

Stergios Loustas
    Moderator

Υπάρχουν ακόμα κάποια προβληματάκια στο φορουμ αλλά σύντομα πιστεύω θα λυθούν. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για το υπόλοιπο site και την αισθητική του. Ειναι ακόμα αρχή. Θα το εμπλουτίζουμε και θα το βελτιώνουμε στην πορεία.
    Πρέπει μάλλον να φτιάξουμε και ένα foto Gallery με φωτογραφίες από το περσινό Djangofest. Οπότε όσοι έπαιξαν ας μου στείλουν 2-3 φωτό για να τις ανεβάσουμε.
    stergiosloustas@hotmail.com

Diminuita
    Member

Γειά κι απο μας σ’ όλους σας!
    Πολλούς χαιρετισμούς και ευχές και για το νέο μας site, αλλά φυσικά και για το 2ο Djangofest…
    Τα λέμε!

cavallero
    Member

Καλησπέρα και από εμένα.
    Μπράβο παιδιά , πολύ χαίρομαι που υπάρχει ένα μέρος να τα λέμε.
    Είμαι και εγώ λάτρης του είδους…

Δημήτρης

Tsa!

Pollous xeretismous ston Stergio kai olous tous tsiganofilous toy diadiktiou!

elias
    Member

Γεια και από εμένα , εύγε στα παιδιά που ετοίμασαν το forum , καλή αρχή και εύχομαι τα καλύτερα !!!!

trifon
    Member

Γεια σας!Ειμαι ο ΤΡΥΦΩΝ και τωρα που υπαρχει site ειμαι καλα!παιδια πολυ καλη η προσπαθεια και ο καθενας θα κανει οτι περναει απο το χερι του!

Espeekay
    Member

Γεια σας παιδια!

🙂

tottispiotis
    Member

Χαιρετισμούς και μπράβο κι απο Πάτρα . Ελπίζω οι πιο παλιοί στο χώρο να μας δώσουν τα φώτα τους μέσα απο το φόρουμ, μπα και γίνουμε κι εμεις άξια γυφτάκια!

hristos
    Member

Γεια σας και απο μενα.Ειμαι ο Χρηστος απο Αλεξανδρουπολη.Ισως να ειμαι ο πιο ασχετος με τη manouche jazz αλλα μ’αρεσει τρελα.Προερχομαι απο το χωρο του ρεμπετικου , παιζω τριχορδο μπουζουκι και ρεμπετοκιθαρο.Μπορει γιαυτο να με συγκινησε η γυφτοτζαζ,ειναι κοντα με το ρεμπετικο σαν υφος ενω η ρυθμικη τεχνικη μοιαζει πολυ με το μπασο-καντινι της ρεμπετικης κιθαρας.Ειναι βεβαια ενας χωρος διαφορετικος απο αυτο που γνωριζω και θα κανω μια προσπαθεια εστω και λιγο να τον αγγιξω με πολυ- πολυ σεβασμο.Συγχαρητηρια για την προασπαθεια του φορουμ!!!

Γειά χαρά και απο μένα!

Επιτέλους και ένα ελληνικό site για τους λάτρεις του είδους!Μπράβο στους διαχειριστές!

nigian
    Member

Καλησπερα ρε παιδια. Νικος εδω, κιθαροπιανιστας…συγχαρητηρια για το site

χαίρετε παιδιά…… το contact δουλεύει? έχω στείλει κάποιες σκέψης και θέματα συζήτησης αλλα τίποτα… υπάρχει άλλος τρόπος να κάνω post στο forum….. (άσχετος 😉 )

Stergios Loustas
    Moderator

Πλέον δουλεύει! Αν πάντως κρίνεις ότι θες να μοιραστείς πράγματα με όλους μας, καλύτερα άνοιξε καινούριο τοπικ

Στέργιος

guspap
    Member

Χαιρετω κ εγω με τη σειρα μου σαν καινουριος! Με λενε Κωστα ειμαι απο Θεσσαλονικη και παιζω βιολι! Η gypsy jazz για μενα ειναι ενα τελειως καινουριο αντικειμενο, παρολα αυτα θα βαλω τα δυνατα μου και ελπιζω να τα καταφερω!!

Viewing 20 posts - 1 through 20 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.