- This topic has 19 replies, 18 voices, and was last updated 8 years, 11 months ago by
guspap.
-
AuthorPosts
-
February 1, 2011 at 3:21 pm #372
bbadmin
MemberΣε αυτό το topic μπορείτε να συστηθείτε!
-
This topic was modified 10 years, 8 months ago by
Stergios Loustas.
February 2, 2011 at 11:31 am #373Stergios Loustas
ModeratorΚαλή μας αρχή λοιπόν!
Εύχομαι το forum να βοηθήσει όσους αγαπάμε την Gypsy Jazz να έρθουμε πιο κοντά, να ανταλλάξουμε γνώσεις και ιδέες, ώστε τελικά να φτάσουμε στο ζητούμενο, που είναι να παίρνουμε όσο πιο πολύ χαρά γίνεται μέσα από την ενασχόλησή μας με τη μουσική.
Επίσης, εύχομαι το site αυτό να μεγαλώσει την οργανωτική μας δύναμη.
Πρόσω ολοταχώς για το 2ο Djangofest!
Στέργιος
February 4, 2011 at 12:13 pm #374Pan
MemberΚαλησπέρα, είμαι ο Πάνος και τώρα που έγινε τζίπσυ τζαζ τζι αρ φόρουμ είμαι καλά!!
Μπράβο στον Στέργιο και στον “bad admin” για την προσφορά στην σκηνή που γιγαντώνεται!!
Πάμε για Djangofest the 2nd!
Παν
February 4, 2011 at 1:10 pm #375Antonis Arfanis
MemberΧαιρετω ολα τα γυφτακια εδω μεσα !
Ειμαι ο Αντωνης και ειμαι καλα…
Μπραβο Θαναση – Στεργιο, εξαιρετικη φαση !
(τα καταφερα τελικα…)February 4, 2011 at 2:57 pm #376mandas
Memberγεια και απο εμενα ρε παιδες.καλη φαση που βαλαμε μια στεγη πανω απ’το κεφαλι μας…μπραβο στους μαστορες.οσο γiα το δευτερο djangofest….για να δουμε…
February 4, 2011 at 3:37 pm #377sasas
MemberΓειά κι από μένα. Εύχομαι σύντομα να μιλάμε για τενοντίτιδες κτλ από το παίξιμο. Τα λέμε.
February 5, 2011 at 12:27 am #379Stergios Loustas
ModeratorΥπάρχουν ακόμα κάποια προβληματάκια στο φορουμ αλλά σύντομα πιστεύω θα λυθούν. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για το υπόλοιπο site και την αισθητική του. Ειναι ακόμα αρχή. Θα το εμπλουτίζουμε και θα το βελτιώνουμε στην πορεία.
Πρέπει μάλλον να φτιάξουμε και ένα foto Gallery με φωτογραφίες από το περσινό Djangofest. Οπότε όσοι έπαιξαν ας μου στείλουν 2-3 φωτό για να τις ανεβάσουμε.
stergiosloustas@hotmail.comFebruary 13, 2011 at 1:46 pm #380Diminuita
MemberΓειά κι απο μας σ’ όλους σας!
Πολλούς χαιρετισμούς και ευχές και για το νέο μας site, αλλά φυσικά και για το 2ο Djangofest…
Τα λέμε!February 16, 2011 at 7:41 am #381cavallero
MemberΚαλησπέρα και από εμένα.
Μπράβο παιδιά , πολύ χαίρομαι που υπάρχει ένα μέρος να τα λέμε.
Είμαι και εγώ λάτρης του είδους…Δημήτρης
February 22, 2011 at 10:38 am #382The Swing Shoes
MemberTsa!
Pollous xeretismous ston Stergio kai olous tous tsiganofilous toy diadiktiou!
February 22, 2011 at 12:08 pm #383elias
MemberΓεια και από εμένα , εύγε στα παιδιά που ετοίμασαν το forum , καλή αρχή και εύχομαι τα καλύτερα !!!!
March 7, 2011 at 10:10 am #384trifon
MemberΓεια σας!Ειμαι ο ΤΡΥΦΩΝ και τωρα που υπαρχει site ειμαι καλα!παιδια πολυ καλη η προσπαθεια και ο καθενας θα κανει οτι περναει απο το χερι του!
April 21, 2011 at 5:42 pm #386Espeekay
MemberΓεια σας παιδια!
🙂
September 7, 2011 at 9:42 pm #389tottispiotis
MemberΧαιρετισμούς και μπράβο κι απο Πάτρα . Ελπίζω οι πιο παλιοί στο χώρο να μας δώσουν τα φώτα τους μέσα απο το φόρουμ, μπα και γίνουμε κι εμεις άξια γυφτάκια!
October 10, 2011 at 7:42 am #390hristos
MemberΓεια σας και απο μενα.Ειμαι ο Χρηστος απο Αλεξανδρουπολη.Ισως να ειμαι ο πιο ασχετος με τη manouche jazz αλλα μ’αρεσει τρελα.Προερχομαι απο το χωρο του ρεμπετικου , παιζω τριχορδο μπουζουκι και ρεμπετοκιθαρο.Μπορει γιαυτο να με συγκινησε η γυφτοτζαζ,ειναι κοντα με το ρεμπετικο σαν υφος ενω η ρυθμικη τεχνικη μοιαζει πολυ με το μπασο-καντινι της ρεμπετικης κιθαρας.Ειναι βεβαια ενας χωρος διαφορετικος απο αυτο που γνωριζω και θα κανω μια προσπαθεια εστω και λιγο να τον αγγιξω με πολυ- πολυ σεβασμο.Συγχαρητηρια για την προασπαθεια του φορουμ!!!
September 18, 2012 at 8:44 am #1114kostas karitzis
MemberΓειά χαρά και απο μένα!
Επιτέλους και ένα ελληνικό site για τους λάτρεις του είδους!Μπράβο στους διαχειριστές!
September 25, 2012 at 4:12 pm #1136nigian
MemberΚαλησπερα ρε παιδια. Νικος εδω, κιθαροπιανιστας…συγχαρητηρια για το site
April 24, 2013 at 8:09 pm #2402yannis raptis
Memberχαίρετε παιδιά…… το contact δουλεύει? έχω στείλει κάποιες σκέψης και θέματα συζήτησης αλλα τίποτα… υπάρχει άλλος τρόπος να κάνω post στο forum….. (άσχετος 😉 )
April 24, 2013 at 9:37 pm #2404Stergios Loustas
ModeratorΠλέον δουλεύει! Αν πάντως κρίνεις ότι θες να μοιραστείς πράγματα με όλους μας, καλύτερα άνοιξε καινούριο τοπικ
Στέργιος
June 29, 2014 at 4:57 am #2752guspap
MemberΧαιρετω κ εγω με τη σειρα μου σαν καινουριος! Με λενε Κωστα ειμαι απο Θεσσαλονικη και παιζω βιολι! Η gypsy jazz για μενα ειναι ενα τελειως καινουριο αντικειμενο, παρολα αυτα θα βαλω τα δυνατα μου και ελπιζω να τα καταφερω!!
-
This topic was modified 10 years, 8 months ago by
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.